voorjaarsvergadering gemeenten van christus

Voorjaarsvergadering Vrede Vinden in Moeilijke Tijden

Op 6 juni a.s. vindt de jaarlijkse bijeenkomst van de gemeenten van Christus in België en Nederland van 10:00 uur tot 15:00 plaats in Den Haag en op Zoom. Het thema voor 2022 is ‘Vrede vinden in moeilijke tijden’.

Locatie: De Gaarde 61, 2542 CB Den Haag, Nederland
Online: te volgen via Zoom – link te verkrijgen na inschrijving (e-mail: gvcnederland@gmail.com)

Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst waar aanmoediging, zang, opbouw en aanbidding centraal staan. We kijken ernaar uit om jou in Den Haag (of online) te mogen ontmoeten.

Er gebeurt van alles in de wereld vandaag dat ons zorgen baart. Kunnen we persoonlijke vrede vinden in een onrustige wereld? Tijdens dit evenement moedigen wij je aan en bespreken we ideeën om je te helpen innerlijke vrede te vinden door Jezus Christus.